BOWERY FOOTSTOOL VELVET Olive
BOWERY FOOTSTOOL VELVET Olive
BOWERY FOOTSTOOL VELVET Olive
BOWERY FOOTSTOOL VELVET Olive

Riviera Maison

BOWERY FOOTSTOOL VELVET Olive

199,00 €

Upea samettipäällysteinen rahi. Pyöreä malli. Sivulla koristeellinen kahva, josta rahia on helppo tarvittaessa siirtää. Pienet puujalat. Kumipuuta, päällinen pehmeää samettikangasta.

Rahin väri on harmaa/oliivinvihreä.

Polyesteria ja akryylia. Runko kumipuuta. 45x45cm. Korkeus 46cm.

Valmistaja: Riviera Maison
Tuotenumero: 3941002

Kampanjat

FURNITURE DEAL

Ostaessasi 500€ arvosta huonekaluja, saat 75€ arvoisen lahjakortin piensisustustuotteisiin. Kampanja on voimassa 3.-27.10. asti. Lahjakortti on voimassa 17. marraskuuta 2019 asti. Lahjakortin voi käyttää verkkokaupassa ja myymälässä.


Rivièra Maisonin tuotteet ovat käsinvalmistettuja ja niiden markkinoidaankin olevan "Perfectly Imperfect" - jokainen tuote on yksilöllinen. Käsinvalmistuksen myötä tuotteiden välillä saattaa esiintyä poikkeamia, esimerkiksi lasi- ja keramiikkatuotteissa erot esiintyvät pieninä kokoeroina tai ilmakuplina ja rottinkituotteissa värieroina. Valkoiseksi maalattujen tuotteiden värit sekoitetaan aina erikseen tuote-erää kohden, joten myös valkoisen sävyissä esiintyy variaatioita. Alumiinituotteissa käsinvalmistuksen jälki esiintyy pienenä rosoisuutena tuotteen pinnassa tai kirjaimien reunoilla.