New Mags

CHANEL COLLECTIONS AND CREATIONS

49,00 €

Chanelin perinteiden, omaperäisyyden ja tyylin yhdistelmä on tehnyt siitä viehättävimmän tuotemerkin. Täällä Chanelin talo avaa yksityiset arkistot ja paljastaa Coco Chanelin 1920-luvulta lähtien luoman loistavan muotoilun galaxin, joka on nyt tullut uudelleen uusiksi vaatteiksi, asusteiksi ja kauneudenhoitotuotteiksi.


Kirjan inspiraationa on legendaarinen "Chanel No 5"- kirjan tunnusominaisuus, ja siinä tarkastellaan viittä keskeistä aihetta, puvut, kamelia, korut, tuoksut ja meikki, sekä pieni musta mekko. Kirja noudattaa menneisyyden säikeitä esittääkseen, miten nämä keskeiset kohteet ovat löydetty uudestaan, sekä esitellään uudet muotisuunnittelijat, jotka työskentelevät mainnekkaiden edeltäjiensä jalanjäljissä. Tätä visuaalista matkaa tehostavat aijemmin julkaisettomat arkistonvalokuvat ja Karl Lagerfeldin alkuperäiset piirrokset, sekä upeita kuvia muotikuvauksen suurimmista nimistä.


Häikäisevät vaatteet, monimutkaiset asusteet, kauniit mallit ja ajaton muotoilu eivät jätä epäilystäkään tuotemerkin kestävästä maineesta ja ilmentävät kaiken, mikä on tullut Chanelin taian symboloimiseksi.


Kovakantinen, 207 sivua. Koko: 25 x 28,5 cm.

Valmistaja: New Mags
Tuotenumero: TH1009