New Mags

CHANEL - THE KARL LAGERFELD CAMPAIGNS

89,00 €

Kun Karl Lagerfeld nimettiin pääsuunnittelijaksi muotitaloon 1983, hän päätti lähteä muuttamaan sen imagoa ja tyyliä radikaalisti - ei ainoastaan rohkeiden mallistojen avulla vaan myös vuodesta 1987 lähtien kuvaamalla itse mallistojen kampanjakuvat.

Tämä kirja on saanut syntynsä Karl Lagerferldin ja Chanelin tuolloin vallinneesta yhteistyöstä. Kirjassa avataan kampanjoiden syntyä esseemäisenä kerrontana Patrick Maurièsin toimesta ja esitellään yhteistyössä syntyneet kampanjat kronologisessa järjestyksessä. Tarkasti valikoidut kuvat esittävät aikansa ikonisimpia muotiluomuksia ja niiden kantajia - huippumalleista aikansa kiinnostavimpiin julkisuuspersooniin, kuten Inès de la Fressange, Claudia Schiffer, Kate Moss and Cara Delevingne, to Kirsten Stewart and Lily Rose Depp. Kuvat on otettu näyttävissä kohteissa, mm. Coco Chanelin Pariisin asunnossa, Ranskan rivieralla ja Los Angelesissa.

Kirja toimitetaan valkoisessa suojakotelossa, jossa kirjaa on mahollista säilyttää. Kirja itsessään on musta. Teksti on englanninkielinen.

28,5x20cm, paksuus 5cm.

Valmistaja: New Mags
Tuotenumero: TH1022