New Mags

CHRISTIAN LOUBOUTIN

149,00 €


Kirjoittanut Christian Louboutin, Valokuvaaja Philippe Gracia ja David Lynch, esitys Eric Reinheardt, Alkupuhe John Malkovich


Poikkeuksellinen monografia, jonka on luonut Christian Louboutin, joka on tunnettu kauniisti muotoilluista käsintehtyistä kengistä, erityisesti tyylikkäästi seksikkäistä stilettoista. Tämä upea volyymi, jossa on hienostunut ja monimutkainen ponnahdusikkuna, monipuolinen taitekansi ja dramaattinen still-valokuvaus, herättävät Louboutinin kenkämallin taiteellisuuden ja teatterisuuden.


Loubboutin juhlistaa arvokkaasti korkeita korkokenkiään, joiden allekirjoituksena on lakka-punainen pohjalevy. Hänen eklektiset ja eksoottiset mallit, joissa usein on höyheniä, helmiä ja paljetteja, ovat jatkuvasti ja dramaattisesti läsnä punaisella matolla ja yökerhoissa ja ravintoloissa ympäri maailmaa.


Louboutinin ensimmäinen kirja, tämä monografia tuo esille ylimääräisen valikoiman hänen couturejaan, hänen ikonisista ja loistavista luomuksistaan hänen fetismin kappaleisiinsa, mukaan lukien hänen yhteistyöhönsä David Lynchin kanssa, hän tarkoitti enemmän makuuhuoneeseen, kuin kadulle. Uusi valokuvaus yhdistää Louboutinin taiteelliset tunteet, ja perusteellinen haastattelu paljastaa hänen elämän, matkat ja inspiraatiot, jotka esittävät hyvin henkilökohtaisen tarkastelun kenkien takana olevasta miehestä.


Itse taideteos, jossa on kuuden kappaleen taitettava sidos ja pop-up. Christian Louboutin on houkutteleva ja paljastava ilme tärkeistä ja ylellisistä kenkäsuunnittelijoista.


Kirja on jaettu kuuteen eri kappaleeseen. Ensimmäinen kappale käsittelee Louboutinin elämänkertaa. Muun muassa siitä kun hän aloitti suunnittelijana Chanelille ja Yves Saint Laurentille, ensimmäisessä putiikissa vuonna 1992, sekä hänen varhaiset luomuksensa, ja vaikutuksensa, joita on havainnollistettu monilla ennen näkemättömillä valokuvilla hänen henkilökohtaisesta arkistostaan. Luvussa kaksi käsitellään Louboutin-putiikkeja eri puolilla maailmaa, jotka esittelevät monipuolisia ja ylellisiä sisustussuunnitelmia ja näytöksiä. Kolmas luku on "20-vuoden suunnittelu", jossa käsitellään kohokohtia hänen kenkäsuunnittelustaan vuosien varrella kaikista still-valokuvista sekä toimituksellisesta taiteesta. Neljännessä luvussa nähdään kuvia Louboutinin Pariisin ja Luxorin kotien upeista sisätiloista, sekä kulissien takaa kuvia hänen studiostaan ja työpajoistaan. Luvussa viisi keskitytään hänen luovaan yhteistyöhön "Fetish"- sarjaan, jonka hän teki David Lynchin kanssa. Sarja käsittelee rajoitetun painoksen kenkiä. Kappale kuusi on täydellinen luettelo hänen työstään. Se pitää sisällään kuvia kaikista 120 kenkämallista.


Kirjailijasta: Philippe Gracia on ranskalainen taideteos ja kaupallinen valokuvaaja, jonka työtä nähdään säännöllisesti aikakausilehdissä, kuten Marie Claire Maisonissa. Eric Reinhardt on kirjailija, joka asuu pariisissa. Hänen viimeinen romaani, Cinderella, oli kriittinen menestys. Hän muokkaa tällä hetkellä lukuisten arvostettujen ranskalaisten kustantajien teoksia. John Malkovich on näyttelijä, ohjaaja, tuottaja, sekä muotisuunnittelija, jolla on oma miesten vaatemallisto.


Kovakantinen, 304 sivua. Koko: 26 x 33,5cm

Valmistaja: New Mags
Tuotenumero: RI1021