Kate Moss
Kate Moss

New Mags

Kate Moss

49,50 €; 99,00 €

HUOM! Kirjan pakkausmuovit repeytyneet.

Kate Moss - kirjalla on kahdeksan vaihtuvaa kansikuvaa (kuvassa näet neljä erilaista). Jos haluat tietää millainen kansikuva meiltä löytyvissä kirjoissa on, ota meihin yhteyttä sähköpostitse milla@millanputiikki.fi

Kirjan on laatinut itse Kate Moss yhteistyössä luovan johtajan Fabien Baronin, Jess Halletin sekä Jefferson Hackin kanssa. Kirja on erittäin henkilökohtainen takauma Kate Mossin urasta, joka jäljittää hänen kehityksensä "uudesta tytöstä, jolla on potentiaalia" yhdeksi kaikkien aikojen ikonisimmista malleista.


Kate Moss aloitti mallin uransa teini-ikäisenä ja hän saavutti tunnustuksen, kun Corinne Dayin ottama valokuva päätyi brittiläiseen Face- lehteen. Hän teki niin sanotun "Waif" -merkin vastakohtana 90-luvulla niin hallitsevaksi, että Amazonin supermallit, kuten Cindy Crawford, Claudia Schiffer, ja Linda Evangelista, sekä lukemattomien aikakausilehtien ja muotiominaisuuksien sekä tuotemerkkien, kuten Calvin Kleinin, Chanelin, bulgarin, Dolce ja Gabbanan, Guccin ja Longchampin kampanjat ovat pysyneet yhtenä muodin kestävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista voimista.


Mossin taika on vallannut maailman johtavat valokuvaajat, ja tämä määrä kattaa kokonaisuudessaan hänen uransa mallista, muotisuunnittelijaan ja museo-kuvakkeeseen. Kuvien kautta, jotka Moss on henkilökohtaisesti valinnut, Kate osoittaa kahden viime vuosikymmenen aikana tekemänsä yhteistyön huippulaadukkaiden valokuvaajien ja taiteilijoiden kanssa, sekä miksi hänen uransa on ollut ja on edelleen niin uskomattoman pitkäikäinen.


Valokuvaus: Arthur Elgort, Corinne Day, Craig McDean, David Sims, Hedi Slimane, Inez & Vinoodh, Juergen Teller, Mario Sorrenti, Mario Testino, Mert & Marcus, Nick Knight, Patrick Demarchelier, Peter Lindbergh, Roxanne Lowit, Steven Klein, Terry Richardson ja muut


Sisältää monia "koskaan ennen näkemättömiä" kuvia hänen omilta arkistoiltaan, ja niistä joita hän on työstänyt. Kate Moss on "pakollinen" niille, jotka ovat kiinnostuneita muoti-medan ja nykyaikaisen historian ikonisimmista malleista.


Kovakantinen, 445 sivua. Koko: 27 x 35,5cm

Valmistaja: New Mags
Tuotenumero: RI1004