Louis Vuitton manufactures
Louis Vuitton manufactures
Louis Vuitton manufactures
Louis Vuitton manufactures

New Mags

Louis Vuitton manufactures

135,00 €

Louis Vuittonin näkemys on, että ateljee voi olla täyttymyksen ja yksilöllisyyden paikka. Paikka, jossa perinteisen työpajan imagoa haastavat käsityöläiset voivat oppia, kunnioittaa – ja kannustaa ja vaalia innovaatioita.

Louis Vuittonin ateljeet tavoittelevat alueellista asiantuntemusta ja käsityön huippuosaamista Ranskan pituudelta ja leveydeltä Genevestä (Sveitsi) Fiesso d'Articoon (Italia) ja jopa Texasiin (USA).

Louis Vuittonin työpajat on usein sijoitettu historiallisesti kiinnostaville tai luonnonkauniille paikoille: Normandiassa Mont-Saint-Michelin merivyöhyke näkyy Duceyn työpajasta ja Beaulieu-sur-Layonissa valoa tulviva laitos lupaa vähäisiä ympäristövaikutuksia.

Yksinomaan tätä kirjaa varten tilattuja valokuvia sisältävä teos esittelee Louis Vuittonin ateljeiden poikkeuksellisia tiloja ja rakennuksia sekä yhtä poikkeuksellisia käsityöläisiä, jotka ilmaisevat kykyjään Louis Vuittonin luomuksissa (arkut, laukut, tuoksut, kellot, kengät, korut ja ready-to-wear-linjasto) kantaen samalla perustajan tekniikat 2000-luvulle.

Tämä kirja on omistettu näille ateljeille ja siellä työskenteleville inspiroiville ihmisille.

24,3×4,5×33 cm

Englanninkielinen.

Valmistaja: New Mags
Tuotenumero: AS1262