New Mags

LOUIS VUITTON

149,00 €

Tämä kirja kertoo koko tarinan legandaaristen matkalaukkujen synnystä.

1800-luvun puolivälissä junat ja höyrylaivat muuttivat matkustamista ja avasivat täysin uuden maailman matkailijoille. Louis Vuitton havaitsi tarpeen käytännöllisille matkalaukuille ja pyrki valmistamaan tuotteita, jotka mukautuisivat kaikkiin tilanteisiin.

Kirjan kirjoittajat Pierre-Leon Forte ja Florence Muller tutkivat kaikki vaiheet perinteisten laatikkojen teosta pinottavien tasakantisten matka-arkkujen vallankumoukseen; lukkojen kehityksestä LV-nimikirjailtuun kankaaseen.

Kirja kertoo myös uskollisista asiakkaista kuten Kuningatar Elizabeth II:sta ja tutkimusmatkailija Pierre S De Brazzasta. Sisältää 600 kuvaa Vuittonin arkistoista. Tämä kirja kertoo miehen ja hänen poikansa omistautumisesta luoda ylellisiä ja käytännöllisä tuotteita.

Kirjoittajista: Pierre Leon Forte on työskennellyt vuosia Maison Louis Vuittonissa ja on nykyisin City Guide Vuittonin päätoimittaja. Florence Muller on historioitsia, Surface-lehden kirjeenvaihtaja ja professori Institut Francais de la Modessa asuinpaikkakunnallaan Pariisissa. Hän on kirjoittanut muun muassa Abrams’ Yves Saint Laurent: Style-kirjan monien muiden kirjojen lisäksi.

Valmistaja: New Mags
Tuotenumero: AB1023