The bucket list: beer
The bucket list: beer
The bucket list: beer

New Mags

The bucket list: beer

45,00 €

Korvaamaton opas oluen ystävälle – minne matkustaa, milloin mennä, mitä juoda ja kaikkea siltä väliltä.

Lopultakin on valmistunut olutkeskeinen bucket list! Olutta juhlitaan maailmanlaajuisesti ja tämä on jokaisen oluen ystävän pakollinen hankinta. Suunnitteletpa pubiretkeilyä, viikonloppua maalla tai pidempää lomaa, tämä kirja on kokoelma ideoita oluen ystävälle.

Kuten on odotettavissa, tämä eloisa oluisiin liittyvä matkaopas sisältää kattavan luettelon sadoista suurista ja pienistä panimoista – sekä vanhoista että vasta lyödetyistä - jotka ovat sekä syvällisen katsauksen niiden panimoihin. MM. erilaisia lähestymistapoja panimon toimintaan, makunyansseja ja tietoa ainesosista sekä siitä, mikä tekee kirjassa mainuttujen panimoiden oluista erityisiä.

Tämä kirja kaivaa syvälle oluen maailmaan ja sisältää monia ideoita maailman parhaiden olutkohteiden tutkimiseen: Pacific Northwest -alueen kimaltelevat modernit hanahuoneet, Englantilaiset oman atmosfäärin omaavat pubit, ikoniset panimot, mukaan lukien San Franciscon Anchor Steam ja Tšekin tasavallan alkuperäinen Pilsner, riehakkaat festivaalit Münchenin Oktoberfestistä Denverin Great American Beer -olueseen ja muita kiinnostavia kohteita, kuten Saksan pop-up-olutpuutarhat ja pubikierrokset Dublinissa, jossa voi vierailla Guinnessin James Joycen suosikkipubissa.

Kirja on kuvitettu tunnelmallisilla valokuvilla ja jäljennöksillä oluen etiketeistä ja logoista, ja se sisältää tietoa oluttyyleistä, ruoasta ja olutpareista, juomaperinteistä, lasitavaroista ja panimoista.

17,9×23,5 cm.

Englanninkielinen.

Valmistaja: New Mags
Tuotenumero: RI1077