AROMA DREAM höyrydiffuuseri
AROMA DREAM höyrydiffuuseri
AROMA DREAM höyrydiffuuseri

Maison Berger

AROMA DREAM höyrydiffuuseri

62,10 €; 69,00 €

Höyrydiffuuseri on kevyt huonetuoksu, joka toimii sähköllä ja on erittäin helppokäyttöinen. Se toimii myös tunnelmavalaisimena sekä ilmankostuttajana.

Tämä hajusteinen diffuusiomenetelmä (kylmä diffuusio ultraäänen läpi) vapauttaa kevyen tuoksusumun, joka kosteuttaa ja tuoksuttaa ilmaa samanaikaisesti. Tuoksun voimakkuus on säädettävissä ja säätelemällä myös valon voimakkuutta - voimakasta, lempeää, tai kynttilämäistä lepattavaa valoa - voidaan luoda yksilöllinen ilmapiiri. Sähköisen tuoksulampun voi ottaa käyttöön heti (kaukosäädin mukana) ja käynnistysaika on helposti ohjelmoitavissa (30, 60 tai 120 minuutin kuluttua). 475 ml: n täyttöpullon sisältö riittää noin 36 - 48 tunniksi (jatkuva tuoksu) ja noin 3 kuukaudeksi päivittäiseen 0,5 tunnin käyttöön. 

Maison Bergerin ainutlaatuinen tuote on helppo käyttää, ja se antaa kuluttajalle mahdollisuuden hyödyntää eteeristen öljyjen etuja ilman liiallisen tai väärän käytön riskiä. Vakuuttaakseen kuluttajat tämä tuotesarjan eduista, Maison Berger Paris osallistui höyrydiffuuserin kanssa Ranskan innovaatiokilpailuun ”Elu produit de l´annee 2020”  ja voitti kilpailun tuotteellaan ja sen ihastuttavalla tuoksuvalikoimalla.

Tuote on elektroninen ja sisältää kaukosäätimen. Kaikkien Lampe Bergerin tuotteiden mukaisesti, se siältää erittäin selkeän suomenkielisen käyttöohjeen.

Tuoksussa pehmeää meripihkaa. Tuoksu rentouttaa ja parantaa unen saamista. HUOM! Käytettäväksi ainoastaan Lampe Bergerin omien nesteiden kanssa.

Valmistaja: Maison Berger
Tuotenumero: 7011