Lampe Berger

AROMA SPARKLING ZEST -aloituspakkaus

38,00 €

LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger keksi ja patentoi ainutlaatuisen katalyyttiteknologiaan perustuvan systeemin huoneilman puhdistamiseen sairaalan vuodeosastolla, virustautien tarttumisen ehkäisemiseksi.

LAMPE BERGERin katalysaattori diffuusio systeemi hajottaa hienovaraisesti ilman epäpuhtauksia ja hajuja sekä raikastaa ainutlaatuisella tavalla huoneilman. Käyttämällä ilmanpuhdistus lampussa tuoksunestettä Lampe Berger tarjoaa myös hurmaavan huonetuoksun. Tuoksut ovat ranskan johtavien parfymeerien luomia - nämä tuoksut tuovat sielun ja tyylin koteihin. Aloituspakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset lampun käyttöönottoon. Pakkauksessa selkeät ohjeet myös suomenkielisenä.

Lampun lisäksi pakkauksessa aromaterapeuttinen tuoksullinen neste. HUOM! Lampe Berger -lampuissa on sallittua käyttää ainoastaan Lampe Berger nesteitä. Aromaterapeuttinen Energy-tuoksu piristäää.

Suosittelemme ostamaan pakkauksen lisäksi erillisen neutraalinestepullon. Neutraalinestettä voi käyttää lampussa sellaisenaan tai sen avulla voi laimentaa tuoksullisia nesteitä.

180ml pullo riittää noin 20 x 20min käyttöön.

Valmistaja: Lampe Berger
Tuotenumero: 4678