HOLLAND PARK CAKE STAND
HOLLAND PARK CAKE STAND

Riviera Maison

HOLLAND PARK CAKE STAND

69,95 €

Kaunis kaksikerroksinen tarjoiluvati. Kerrokset ovat lasi, joka on reunustettu alumiinilla. Jalka on alumiinia ja pohjassa on pehmuste. Kerrosvati on tukeva ja monikäyttöinen. Voit säilyttää siinä vaikka korusi ja hajuvesipullosi tai jättämällä yläkerroksen pois, voit laittaa siihen esimerkiksi tuikkuja ja somisteita. 29 x 45 x 29 cm

Valmistaja: Riviera Maison
Tuotenumero: 137230

Kampanjat

Christmas Storage Jar Give Away

Ostaessasi 150€ normaalihintaisia piensisustustuotteita, saat kaupan päälle jouluaiheisen lasipurkin: Christmas Storage Jar tai Wonderful Christmas Storage Jar. Edun arvo 47,95€. 1/tilaus, tarjous voimassa 9.12.-18.12. tai niin kauan kuin kaupanpäällistuotteita riittää. Kaupanpäällisiä rajoitettu erä. Etu on aktivoitava kassalla maksuvaiheessa. Christmas Storage Jar on 17cm halkaisijaltaan ja 27cm korkea. Kannessa tähti sekä lasissa tähtikuviointi. Wonderful Christmas Storage Jar on 17cm halkaisijaltaan ja 28cm korkea. Kannessa kuusi sekä kyljessä teksti "It's the Most Wonderful Time Of the Year"


Rivièra Maisonin tuotteet ovat käsinvalmistettuja ja niiden markkinoidaankin olevan "Perfectly Imperfect" - jokainen tuote on yksilöllinen. Käsinvalmistuksen myötä tuotteiden välillä saattaa esiintyä poikkeamia, esimerkiksi lasi- ja keramiikkatuotteissa erot esiintyvät pieninä kokoeroina tai ilmakuplina ja rottinkituotteissa värieroina. Valkoiseksi maalattujen tuotteiden värit sekoitetaan aina erikseen tuote-erää kohden, joten myös valkoisen sävyissä esiintyy variaatioita. Alumiinituotteissa käsinvalmistuksen jälki esiintyy pienenä rosoisuutena tuotteen pinnassa tai kirjaimien reunoilla.