Mos Mosh

HAND CREAM passion

14,90 €

Hyvin koukuttava käsivoide, joka sisältää vitamiineja ihon suojaamiseksi ja palauttamiseksi. A- ja E-vitamiinit toimivat voiteessa ihoa palauttavana ja uudistavana ja auringonkukkaöljy on lisätty käsien pehmentämiseen ja suojaamiseen. Glyseriini pitää kädet kosteutettuina ja saa ne tuntemaan olonsa pehmeäksi. Luonnolliset ainesosat jokapäiväiseen ylellisyyteesi.

50ml. Tuoksussa omenaa, sitruunaa ja jasmiinia. Taustalla tuoksuna appelsiinia, mandariinia, persikkaa, laventelia ja kanelia. 

Valmistaja: Mos Mosh
Tuotenumero: 000020-103

Kampanjat

Christmas Storage Jar Give Away

Ostaessasi 150€ normaalihintaisia piensisustustuotteita, saat kaupan päälle jouluaiheisen lasipurkin: Christmas Storage Jar tai Wonderful Christmas Storage Jar. Edun arvo 47,95€. 1/tilaus, tarjous voimassa 9.12.-18.12. tai niin kauan kuin kaupanpäällistuotteita riittää. Kaupanpäällisiä rajoitettu erä. Etu on aktivoitava kassalla maksuvaiheessa. Christmas Storage Jar on 17cm halkaisijaltaan ja 27cm korkea. Kannessa tähti sekä lasissa tähtikuviointi. Wonderful Christmas Storage Jar on 17cm halkaisijaltaan ja 28cm korkea. Kannessa kuusi sekä kyljessä teksti "It's the Most Wonderful Time Of the Year"