Mos Mosh

HAND SOAP passion

15,90 €

Hellävarainen käsisaippua, joka jättää ihon puhtaaksi, ravituksi ja virkistyneeksi. Tyrniuute toimii käsisaippuassa käsien pehmentämiseksi ja suojaamiseksi. Glyseriini myös pehmentää ja auttaa kosteuttamaan. Tuote ei sisällä parabeeneja, keinotekoisia värejä eikä se sisällä natriumlauretisulfaattia (SLS). Luonnolliset ainesosat jokapäiväiseen ylellisyyteesi.

250ml. Tuoksussa omenaa, sitruunaa ja jasmiinia. Taustalla tuoksuna appelsiinia, mandariinia, persikkaa, laventelia ja kanelia. 

Valmistaja: Mos Mosh
Tuotenumero: 000010-103

Kampanjat

Christmas Storage Jar Give Away

Ostaessasi 150€ normaalihintaisia piensisustustuotteita, saat kaupan päälle jouluaiheisen lasipurkin: Christmas Storage Jar tai Wonderful Christmas Storage Jar. Edun arvo 47,95€. 1/tilaus, tarjous voimassa 9.12.-18.12. tai niin kauan kuin kaupanpäällistuotteita riittää. Kaupanpäällisiä rajoitettu erä. Etu on aktivoitava kassalla maksuvaiheessa. Christmas Storage Jar on 17cm halkaisijaltaan ja 27cm korkea. Kannessa tähti sekä lasissa tähtikuviointi. Wonderful Christmas Storage Jar on 17cm halkaisijaltaan ja 28cm korkea. Kannessa kuusi sekä kyljessä teksti "It's the Most Wonderful Time Of the Year"