Lakrids by Bülow

SALTY LIQUORICE SYRUP

8,00 €

Ruokosokerista, suolasta ja raakalakritsista valmistettu luonnonmukainen siirappi, jonka maku on intensiivinen ja silti tasapainoinen. Se tuo potkua jäätelöön, jälkiruokiin ja makeisiin hedelmiin, ja sitä voidaan käyttää marinadeissa ja leivonnaisissa. Se maistuu taivaalliselta laadukkaan sinihomejuuston päällä.

170g.

Ainesosat: ruokosokeri*, glukoosisiirappi*, melassi*, raakalakritsi* 5.8 %, vesi, 2.9 % salt. *= luomu/ekologiskt. Sisältää lakritsia – korkeasta verenpaineesta kärsivien henkilöiden tulee välttää lakritsin liiallista käyttöä.

Food Line -sarjastamme on tullut ekologinen. Aina siitä lähtien kun Johan Bülow alkoi myydä gourmetlakritsia, Food Line -tuotteemme, ovat osoittaneet, että lakritsia voidaan käyttää tuomaan hienostuneen säväyksen ruokaan ja leivonnaisiin. Viime vuosien kasvaneen globaalin kiinnostuksen ja laajentuneen luomutuotteiden tarjonnan ansiosta voimme lopultakin esitellä tuotevalikoiman, jonka korkeasta laadusta voimme olla ylpeitä. Tähän pisteeseen pääseminen vei aikaa, mutta Organic Food Line on valmis – 100 % luonnonmukainen.

Valmistaja: Lakrids by Bülow
Tuotenumero: U70110