Lakrids by Bülow

SWEET LIQUORICE SYRUP

8,00 €

Ruokosokerista ja raakalakritsista valmistettu luonnonmukainen siirappi. Intensiivinen ja makea maku herättää makunystyrät. Kokeile sitä jäätelön tai raikkaiden hedelmien kanssa tai lorauta sitä smoothieen tai jälkiruokaan. Pienellä harjaantumisella voit oppia käyttämään sitä menestyksekkäästi myös ruisleivässä, leivonnaisissa, marinadeissa ja cocktaileissa sekä juuston kera.

170g.

Ainesosat: ruokosokeri*, glukoosisiirappi*, melassi*, raakalakritsi* 5.8 %, vesi, 0.4 % salt. *= luomu/ekologiskt. Sisältää lakritsia – korkeasta verenpaineesta kärsivien henkilöiden tulee välttää lakritsin liiallista käyttöä.

Food Line -sarjastamme on tullut ekologinen. Aina siitä lähtien kun Johan Bülow alkoi myydä gourmetlakritsia, Food Line -tuotteemme, ovat osoittaneet, että lakritsia voidaan käyttää tuomaan hienostuneen säväyksen ruokaan ja leivonnaisiin. Viime vuosien kasvaneen globaalin kiinnostuksen ja laajentuneen luomutuotteiden tarjonnan ansiosta voimme lopultakin esitellä tuotevalikoiman, jonka korkeasta laadusta voimme olla ylpeitä. Tähän pisteeseen pääseminen vei aikaa, mutta Organic Food Line on valmis – 100 % luonnonmukainen.

Valmistaja: Lakrids by Bülow
Tuotenumero: U70100