Skinnwille

GENTLY istuintalja black

24,90 €

Skinwillen Gently istuintalja on kauniin kiiltävä. Skinnwille työskentelee useiden eri toimittajien kanssa saadakseen aina laadukkaita ja eettisesti tuotettuja turkiksia. Yritys on erittäin tarkka siitä, ettei taljojen tuottamisessa ole tapahtunut eläinten kaltoinkohtelua. Istuintalja on valmistettu muista tuotteista jääneistä ylijäämäpaloista, joka tekee siitä vieläkin eettisemmän valinnan. Värjätty luonnonmukaisilla väriaineilla.

Halkaisija noin 34cm. Alkuperämaa Australia.

Valmistaja: Skinnwille
Tuotenumero: LA13499

Kampanjat

Give Away - Foldable Umbrella

Ostaessasi normaalihintaisia piensisustustuotteita 75€ arvosta, saat kaupanpäälle mustan LOVELY HEARTS FOLDABLE UMBRELLA - sateenvarjon. Edun arvo 22,95€. 1/asiakas. Voimassa 3.-27.10. tai niin kauan kuin kaupanpäällisiä riittää. Kaupanpäällisiä rajoitettu erä.

Give Away - Nolita Side Table 70€

Ostaessasi normaalihintaisia piensisustustuotteita 100€ arvosta, saat Nolita Side Table -sivupöydän hintaan 70€. Pöydän arvo 139€. 1/tilaus. Voimassa 3.-27.10. tai niin kauan kuin kampanjatuotetta riittää. Kampanjatuotetta rajoitettu erä. HUOM! Tilaukset jotka sisältävät kampanjatuotteen, toimitetaan viikon 41 alussa.