Maksutavat

Maksutavat

Etusivu   Tuotemerkit   Rivièra maison

169,00€

AN AMAZING CHRISTMAS WREATH 100CM

Näyttävä kävyin koristeltu kranssi. Sävyissä kaunista lumihuurretta, luonnollista ruskeaa ja hentoa vaaleanvirheää. Seassa pieniä joulupalloja.


Halkaisija 100cm.


Koon vuoksi toimitus sovittava tapauskohtaisesti. Voit olla meihin yhteydessä milla@millanputiikki.fi

Valmistaja:Riviera Maison
Tuotenumero:345980
Tuotetta saatavilla

Tuote myynnissä vain myymälöissämme.
Jos haluat Riviera Maison-tuotteita laita sähköpostia milla@millanputiikki.fi.

Tuotteen kampanjat

MONTHLY GIVE AWAY OCTOBER

Ostaessasi normaalihintaisia piensisustustuotteita 350€ arvosta saat kaupanpäälle Manhattan Loft Coffee Table -kahvipöydän. HUOM! Kampanjatuotteita rajoitettu erä, kampanjan on aktivoiduttava ostoskorissa, jotta pöytä tulee mukaan tilaukseen. Voimassa 2.10. alkaen uusiin tilauksiin niin kauan kuin kampanjapöytiä riittää. 1/asiakas. Edun arvo 179€. Pöytä postitetaan omassa paketissaan, kampanjan hinta pöydän postitusmaksu 7,90€. Pöytä toimitetaan viikosta 45 alkaen.

Rivièra Maisonin tuotteet ovat käsinvalmistettuja ja niiden markkinoidaankin olevan "Perfectly Imperfect" - jokainen tuote on yksilöllinen. Käsinvalmistuksen myötä tuotteiden välillä saattaa esiintyä poikkeamia, esimerkiksi lasi- ja keramiikkatuotteissa erot esiintyvät pieninä kokoeroina tai ilmakuplina ja rottinkituotteissa värieroina. Valkoiseksi maalattujen tuotteiden värit sekoitetaan aina erikseen tuote-erää kohden, joten myös valkoisen sävyissä esiintyy variaatioita. Alumiinituotteissa käsinvalmistuksen jälki esiintyy pienenä rosoisuutena tuotteen pinnassa tai kirjaimien reunoilla.

YHTEENSOPIVIA TUOTTEITA

Ostoskassi:
Ostoskassi on tyhjä
Tuotteet ostoskassissasi:
  • Ostoskassi on tyhjä