Setin koko: Halkaisija 12cm, korkeus 6,5cm. Puukuitulevyä ja rottinkia.

" />

Maksutavat

Maksutavat

Etusivu   Tuotemerkit   Rivièra maison

32,95€

ENJOY CHEERS COASTERS

Neljän pyöreän lasinalusen setti rottinkisessa korissa. Jokaisessa eri teksti: "Enjoy This Fresh Drink", "Watch Your Glass", "Fresh And Cold Drinks", "Cheers To That".


Setin koko: Halkaisija 12cm, korkeus 6,5cm. Puukuitulevyä ja rottinkia.

Valmistaja:Riviera Maison
Tuotenumero:331040
Tuotetta saatavilla
Määrä:

Tuotteen kampanjat

MONTHLY GIVE AWAY SEPTEMBER

Ostaessasi normaalihintaisia piensisustustuotteita 75€ arvosta saat kaupan päälle Rivièra Maisonin Take Away -kahvimukin, arvo 16,95€. 1/tilaus. Kampanja on voimassa 1.-27.9.2017 tai niin kauan kuin kampanjatuotteita riittää. Kaupanpäällisiä rajoitettu erä.

Rivièra Maisonin tuotteet ovat käsinvalmistettuja ja niiden markkinoidaankin olevan "Perfectly Imperfect" - jokainen tuote on yksilöllinen. Käsinvalmistuksen myötä tuotteiden välillä saattaa esiintyä poikkeamia, esimerkiksi lasi- ja keramiikkatuotteissa erot esiintyvät pieninä kokoeroina tai ilmakuplina ja rottinkituotteissa värieroina. Valkoiseksi maalattujen tuotteiden värit sekoitetaan aina erikseen tuote-erää kohden, joten myös valkoisen sävyissä esiintyy variaatioita. Alumiinituotteissa käsinvalmistuksen jälki esiintyy pienenä rosoisuutena tuotteen pinnassa tai kirjaimien reunoilla.

YHTEENSOPIVIA TUOTTEITA

Ostoskassi:
Ostoskassi on tyhjä
Tuotteet ostoskassissasi:
  • Ostoskassi on tyhjä