Ruostumatonta terästä. Pakkauksen koko 14x4,5x3,5cm.

" />

Maksutavat

Maksutavat

Etusivu   Tuotemerkit   Rivièra maison

19,95€

FOR THE LOVE OF COFFEE SPOONS

Hurmaava neljän kahvilusikan setti. Jokaisen lusikan kauhaosassa erilainen kaiverrus "My Coffee and I Are Having a Moment", "Hug in a Mug", "But First Coffee" ja "You Can Do It - Coffee".


Ruostumatonta terästä. Pakkauksen koko 14x4,5x3,5cm.

Valmistaja:Riviera Maison
Tuotenumero:325230
Tuotetta saatavilla
Määrä:

Tuotteen kampanjat

MONTHLY GIVE AWAY SEPTEMBER

Ostaessasi normaalihintaisia piensisustustuotteita 75€ arvosta saat kaupan päälle Rivièra Maisonin Take Away -kahvimukin, arvo 16,95€. 1/tilaus. Kampanja on voimassa 1.-27.9.2017 tai niin kauan kuin kampanjatuotteita riittää. Kaupanpäällisiä rajoitettu erä.

Rivièra Maisonin tuotteet ovat käsinvalmistettuja ja niiden markkinoidaankin olevan "Perfectly Imperfect" - jokainen tuote on yksilöllinen. Käsinvalmistuksen myötä tuotteiden välillä saattaa esiintyä poikkeamia, esimerkiksi lasi- ja keramiikkatuotteissa erot esiintyvät pieninä kokoeroina tai ilmakuplina ja rottinkituotteissa värieroina. Valkoiseksi maalattujen tuotteiden värit sekoitetaan aina erikseen tuote-erää kohden, joten myös valkoisen sävyissä esiintyy variaatioita. Alumiinituotteissa käsinvalmistuksen jälki esiintyy pienenä rosoisuutena tuotteen pinnassa tai kirjaimien reunoilla.

YHTEENSOPIVIA TUOTTEITA

Ostoskassi:
Ostoskassi on tyhjä
Tuotteet ostoskassissasi:
  • Ostoskassi on tyhjä