Balmuir

BENITA COAT camel

999,00 €

Benita-villakangastakki on valmistettu ylellisen pehmeästä ja lämpimästä kashmirin ja villan sekoitteesta. Sääripituisessa kietaisutakissa on tyylikäs kaulus, viistot sivutaskut, painonappikiinnitys sekä vyötärölle solmittava vyö. Kimonohihat, etuosan pitkittäiset saumat ja kietaisumainen leikkaus antavat modernia ilmettä. Halkiot helman sivuilla lisäävät käyttömukavuutta ja liikkuvuutta.

Takit on valmistettu kaksinkertaisesta villa-kashmirkankaasta, joka tekee takeista erityisen lämpimiä ja saa ne tuntumaan ihanan pehmeiltä ja ilmavilta ihoa vasten.

Takit on suunniteltu Helsingin Punavuoressa. Takkien yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Saat BMuir-villakangastakista pitkäikäisen ystävän huoltamalla sitä oikein. Tuuleta takkia säännöllisesti ja anna sille lepopäiviä. Voit poistaa irtolian ja pölyn harjaamalla takin pintaa hellävaraisesti pehmeällä vaateharjalla tai kashmirkammalla. Mahdollisiin tahroihin ja kausihuoltoon suosittelemme kemiallista pesua.

Täydennä tyyli Balmuir-huivilla. Tarjoamme lanseerausetuna BMuir-villakangastakin ostajalle vapaavalintaisen huivin -50 %*. Kampanja on voimassa 27.8.–6.9.2020. Saat edun hyödynnettyä kassavaiheessa koodilla SCARF50.

*BMuir-villakangastakin ostajalle vapaavalintainen Balmuirin huivi -50 %. Voit hyödyntää edun yhteen huiviin. Etu koskee normaalihintaisia huiveja, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin. Mikäli palautat takin, myös huivi tulee palauttaa.

Valmistaja: Balmuir
Tuotenumero: 122001813