BERNICE COAT cognac
BERNICE COAT cognac

Balmuir

BERNICE COAT cognac

999,00 €

Polvipituinen Bernice-villakangastakki on valmistettu ylellisestä, hienostuneesti hohtavasta mohairin ja villan sekoitteesta. Takin saumoissa, kauluksen reunoissa sekä hihoissa on kauniit, käsin ommellut tikkaukset. Pystysaumoihin upotetut, huomaamattomat taskut lisäävät takin monikäyttöisyyttä. Piilonapitus, takahalkio, solmittava vyö ja kapea hartialinja antavat takille ryhdikkyyttä. Takin kauluksen voi napittaa ylös asti.

Takeissa käytetty kangas tulee Italiasta ja takit valmistetaan Liettuassa. Mohair antaa takeille hienostuneen kiillon ja villa lämmittää viileällä säällä. Materiaaliin on lisätty hieman polyamidia tuomaan lisäkestävyyttä.

Takit on suunniteltu Helsingin Punavuoressa. Takkien yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Saat BMuir-villakangastakista pitkäikäisen ystävän huoltamalla sitä oikein. Säännöllinen tuuletus ja harjaus takin käyttökertojen välissä pitää takin pinnan kauniina. Poistaaksesi mahdolliset rypyt ripusta takki hetkeksi kosteaan tilaan. Takin herkkä mohairvillapinta ei kestä kuumaa höyryä. Voit höyryttää takin vuorikangasta varovasti silitysraudan miedolla lämmöllä, mutta tällöin on rauta ei saa koskea suoraan kankaaseen. Mahdollisiin tahroihin ja kausihuoltoon suosittelemme kemiallista pesua.

Täydennä tyyli Balmuir-huivilla. Tarjoamme lanseerausetuna BMuir-villakangastakin ostajalle vapaavalintaisen huivin -50 %*. Kampanja on voimassa 27.8.–6.9.2020. Saat edun hyödynnettyä kassavaiheessa koodilla SCARF50.

*BMuir-villakangastakin ostajalle vapaavalintainen Balmuirin huivi -50 %. Voit hyödyntää edun yhteen huiviin. Etu koskee normaalihintaisia huiveja, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin. Mikäli palautat takin, myös huivi tulee palauttaa.

Valmistaja: Balmuir
Tuotenumero: 122000370