Barista´s guide to Coffee
Barista´s guide to Coffee
Barista´s guide to Coffee
Barista´s guide to Coffee

New Mags

Barista´s guide to Coffee

20,00 €

Välttämätön kompakti kokoelma kahvin ystävälle.

Tämä on täydellinen opas kahvin historiaan, tieteeseen ja kulttuuriseen vaikutukseen kahvin ystävän ja mestaritarinankertojan Tristan Stephensonin mukaan. Tutustut kahvin alkuperään ennen kuin tutustut kahvilajeihin ja alkemiaan, joka on vastuussa nöyrän pavun muuttamisesta maailman suosituimmaksi juomaksi. Opit paahtamaan kahvia kotona Paahtaminen-osiossa, ennen kuin perehdyt kahvin tieteeseen ja makuun ja saat selville, kuinka makeus, katkera, hapokkuus ja aromi yhdistyvät.

Ota selvää, kuinka espresso ja maito ovat taivaassa valmistettu ottelu, joka tuottaa sellaisia aarteita kuin Flat White, Latte, Cappuccino ja Macchiato. Other Brewing Methods sisältää vaiheittaiset oppaat klassisiin panimotekniikoihin Moka-potista ja ranskalaisesta puristimesta Aeropress- ja Siphon-panimoon. Lopuksi, miksi et hemmotella itseäsi jollakin Tristanin asiantuntevasti keksimästä reseptistä.

Espresso Martinista Pumpkin Spice Latteen ja kahvilikööristä voikahviin – tämä on täydellinen opas kahvin ainutlaatuiseen maailmaan.

12,3×18,5cm.

Englanninkielinen.

Valmistaja: New Mags
Tuotenumero: RP1019