Millan Putiikki

Millan Putiikki on idyllinen lifestyle-myymälä netissä ja keskellä Lahtea. Yli 3000 tuotteen ja lähes 100 brändin valikoimaan kuuluu runsaasti ihania, valikoituja tuotteita kotiin, lahjaksi ja itselle. Myymme muun muassa Rivièra Maisonin sisustustuotteita ja Balmuirin tyylikkäitä asusteita sekä kodintuotteita. Vaatevalikoimaamme kuuluu paljon merkkejä kuten Lexington, Mos Mosh, Gauhar, Samsoe & Samsoe, Gustav, Neo Noir ja paljon muitakin muodikkaita vaatteita sekä upeita kenkiä.

Putiikkimme sijaitsee Lahdessa Rautatienkadulla. Tämä on se paikka, jonne kaikki ihastuttavat uutuudet tulevat ensimmäisenä. Autamme aina mielellämme ja iloisesti löytämään aarteita niin itsellesi kuin vaikkapa lahjaksi. Kannattaa poiketa paikan päälle kauempaakin, mutta varoitus, mukaan tarttuu yleensä yhtä jos toistakin...

Tervetuloa ostoksille!

Millan Putiikki
Rautatienkatu 20
15110 Lahti
Puh. 03-7559733

Avoinna
ma-pe 11-18
la 11-15

Voit varata meille "private shopping"-ajan ma-la aamuille klo 10-11. Tällöin emme ota muita asiakkaita samanaikaisesti sisälle. Ota yhteyttä milla@millanputiikki.fi

Ostaessasi kivijalkaputiikistamme Lahdesta, normaalihintaisilla tuotteilla on 14vrk vaihto-oikeus, alennustuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Kivijalkaputiikin ostoilla ei ole palautusoikeutta. Verkkokauppatilauksien palautusehdot löydät toimitusehdoistamme.

Bonuksia ostoksistasi – aina

Bonuksia kertyy 2 % kaikista ostoksistasi. Bonukset kertyvät 6 kk:n jaksoissa. Bonuksia kerätään 1.1.-30.6. ja 1.7.-31.12., ja niitä voi käyttää aina seuraavassa 6 kk:n jaksossa. Esimerkiksi kevään bonus-kertymiä voi käyttää 1.7. alkaen. Tarkista oma bonus-saldosi tästä.