Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Millan Putiikki toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrailö Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2552865-3
Innova 2, Lutakonaukio 7,
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2552865-3) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto lasku tai osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.
Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.


Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen
tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän
kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Collector lähettää laskut kerran kuukaudessa, tavallisesti 15. päivä, joten lasku saattaa tulla postitse huomattavasti tuotteita myöhemmin.

Myyntialue  

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.  We only deliver in Finland.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Voit valita myös myymälästä noudon, jolloin toimituskulusi ovat 0€ ja voit noutaa tuotteesi myymälästä milloin sinulle sopii. Säilytämme myymälästä noutona tilattuja tuotteita 3kk.

Toimituskulut

Toimituksiin lisäämme käsittely- ja postituskulut 7,90  euroa. Mikäli palautat kokotilauksen, pidätämme palautettavasta rahasummasta palautuskulun 7,90€. Kookkailla tai erilliskäsittelyä vaativilla tuotteilla toimitusmaksu on 15€.

Isojen huonekalujen toimituksesta sovitaan aina erikseen. Voit olla meihin yhteydessä milla@millanputiikki.fi tai palautteen kautta.

Toimitusaika

Tuotteet lähetetään tavallisimmin seuraavan arkipäivän aikana. Alennusmyyntien ja kampanjoiden aikana lähetys voi pitkittyä, mutta tilaukset pyritään toimittamaan postiin viimeistään 3 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat sähköisen saapumisilmoituksen. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. HUOM! Jos tilauksessa on tuotteita, joille on ilmoitettu poikkeava toimitusaika, koko tilaus toimitetaan vasta puuttuvan tuotteen saavuttua.

Myymälästä noudettavien pakettien nouto onnistuu 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä, säilytämme tilauksia 3kk. 

Tuotteen palautus 

Kaikista palautuksista on sovittava aina kanssamme etukäteen. Palautusaika paketin noutohetkestä on 14 päivää. Palautuksista, joista ei ole etukäteen informoitu, veloitamme 10€ erillisen käsittelykulun. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta milla@millanputiikki.fi, tai puhelimella numerosta 03-755 9733.

Postitetuissa paketeissa on mukana palautustarra, jonka liimaamalla paketin päälle tuotteen saa palautettua postitse. Palauttaessasi yksittäisen tuotteen tilaukseltasi, palautus on ilmainen. Mikäli palautat koko tilauksen, pidätämme palautettavasta summasta palautuspostituksen 7,90€. Jos palautat tuotteen, jonka mukana on tullut kaupanpäällinen on myös kaupanpäällinen palautettava. Elintarvikkeilla ei ole palautusoikeutta.

Pidäthän postista annettavan palautuskuitin tallessa. Mikäli palautuspaketti katoaa, eikä sitä löydy postin seurannasta, paketti on palauttajan vastuulla ilman kuittia.

Myymälästä noutona tilattujen tuotteiden palautus myymälään tai omakustantaisesti postipakettina. 

Pakkaathan tuotteet huolellisesti, erityisesti jos ne ovat helposti särkyviä, mieluiten niihin paketteihin joissa ne ovat saapuneetkin. Mikäli tuote on huonosti pakattu palautettaessa ja se rikkoutuu matkalla, emme palauta rahoja tuotteesta!

Maksun palautus

Informoimme Paytrailiä kun palautus on saapunut myymälään ja palautus suoritetaan valitulle maksutavalle.

Erityishuomioitavaa JOUSTO ja Collector-maksuissa: vaikka palauttaisit koko tilauksesi maksettavaksi jää palautuksen postitusmaksu ja laskutuslisä. 

HUOMIOITHAN, että kuluttajasuojalain mukaisesti tilauksen noutamatta jättäminen ei vastaa tuotteen palautusta. Noutamatta jätettyjen pakettien kaikki toteutuneet postikulut sekä muut kulut veloitetaan asiakkaalta ennen rahojen palauttamista. Noutamattoman paketin uudelleenlähettämisestä perimme uuden postimaksun.

Toimipaikkapalautuksena kaupalle palautetun tilauksen tuotteiden peruuttaminen ei onnistu, jos asiakasta ei tavoiteta tai hän ei ole yhteydessä koskien palautunutta pakettia kohtuullisessa ajassa kuluttajasuojalain mukaan.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset 

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee jo heti noutovaiheessa vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin milla@millanputiikki.fi, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. 

Kaupan peruuttaminen

Peruutuksen tekeminen on mahdollista heti tilauksen teon jälkeen kunnes tilaus on käsitelty. Voit tehdä peruutuksen puhelimitse tai sähköpostilla. HUOM! Peruuttaminen ei ole mahdollista kun paketti on toimitettu. Noutamatta jättäminen ei vastaa peruutusta. Myymälästä noudettavien tilauksien peruuttaminen onnistuu 14vrk aikana tilauksen tekemisestä.

Tuotteiden vaihto

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen kokoon tai tuotteeseen on uudesta toimituksesta maksettava postikulut 7,90€.

Pakkausmateriaali

Lähetettävät tuotteet pakkaamme ensisijaisesti kierrättäen meille saapuneet pahvilaatikot kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

HUOM. Mahdollisimman laajan valikoiman takaamiseksi myymme samaa varastoa kivijalkamyymälässämme, Lahdessa, kuin verkkokaupassamme.

Viiden (5) tuotepalautuksen jälkeen emme valitettavasti voi enää toimittaa lähetyksiä.