Bubbly
Bubbly
Bubbly
Bubbly
Bubbly

New Mags

Bubbly

40,00 €

Bubbly on poreileva kokoelma yli 60:stä cocktailresepteistä, jotka sopivat täydellisesti kaikenlaisiin juhliin, jokapäiväisestä kertaan elämässä.

Milloin viimeksi joit samppanjaa? Uudenvuodenaattona? Ehkä ystävän häissä? Muistatko miltä se maistuu? Kupliva, makea, tyydyttävä, ehkä hieman kielletty – samppanja on pitkään ollut hemmottelu, joka on säästetty niihin kerran tai kahteen kertaan vuodessa, jolloin juhliminen ei ole vain pakollista, vaan myös pakollista. Mutta nykymaailmassa, jossa lähes kaikki on epävarmaa, eikö jokainen päivä ole juhlan arvoinen? Miksi rajoittaa nautintomme yhteen tai kahteen päivään vuodessa, kun ansaitsemme hemmotella viikoittain? Bubbly juhlii samppanjan ja kuohuviinicocktailien taikuutta yli 50 eri tavalla, joilla voit nauttia elämän kaikista hyvistä asioista.

Vastustamattoman kultafolion kovakantinen ja yli 40 upeaa valokuvaa sisältävä Bubbly sisältää yli 60 reseptiä trendikkäille cocktaileille, jotka on valmistettu samppanjasta tai kuohuviineistä, kuten Blanc de Blancs, Blanc de Noirs, Brut, Demi-Sec, Extra-Dry, Rosé. , ja enemmän. Usko tai älä, samppanjacocktailit ovat itse asiassa joitain helpoimpia valmistaa kotona! Kuten kirjailija ja valokuvaaja Colleen Jeffers kertoo, on olemassa niin monia hämmästyttäviä kahden ainesosan komboja, jotka eivät vaadi erityisiä siirappeja tai tuoreita sitrushedelmiä. Se on molempien maailmojen paras: suuri vaikutus, vähäinen vaiva.

Bubblyssa Colleen Jeffers jakaa rakkautensa hyvän juoman – ja hyvän tunnelman – luomiseen muutamilla yksinkertaisilla ainesosilla. Hänen IG:n lukijat ja fanit ihailevat hänen vinkkejään ja temppujaan hienostuneiden ja kausiluonteisten juomien valmistamiseen kuohuviinillä. Ja hän on huolellinen sisällyttämään reseptejä jokaiseen taitoon ja budjettiin – nopeasta ja edullisesta prosecco-reseptistä, joka piristää rennon pizza-iltaa, monimutkaiseen sesonkiin, joka näyttää ja maistuu monimutkaiselta, mutta ei todellakaan vaikea valmistaa. Tämän kirjan avulla voit juhlia ympäri vuoden kuohuvin cocktaileihin. Kippis!

14,5×1,7,×19cm. Englanniksi.

Valmistaja: New Mags
Tuotenumero: CM1006