Le Père Pelletier

Pyykkietikka 1000ml, pellava

25,90 €

Ekologista ja antiseptista ainetta käytetään pyykinpesussa huuhteluaineen tapaan, huuhteluaineen sijasta, pari-kolme korkillista koneelliseen.

Pyykkietikka tekee pyykistä ihanan pehmeää ja hyväntuoksuista. Se poistaa tekstiileistä pesuainejäämiä ja kirkastaa värejä. Hajunpoistajana pyykkietikka on aivan lyömätön, loistava apu kun pestään mm. urheilu- ja työvaatteita.

Pyykkietikka puhdistaa jokaisella käyttökerralla myös pesukonetta. Tuoksuissa on tuttuun tapaan valinnanvaraa ihanasta pionin tuoksusta, jasmiiniin ja miedompaan teehen asti - ja kaikkea siltä väliltä. Etikan tuoksu häviää tekstiileistä niiden kuivuttua.

Suihkepulloon laimennettu pyykkietikka on loistava siivousaine!

Rosteriset keittiökoneet, altaat, lasipinnat, peilit, laatat - kaikki puhdistuvat todella helposti. WC:n siivoamisessa laimennettu pyykkietikka on aivan omiaan, desinfioihan etikka. Kotiin jää siivouksen jälkeen mieto, hyvä tuoksu.

Laimennussuhde riippuu siitä miten tymäkkää ainetta tarvitaan, mutta sentti, pari etikkaa suihkepullon pohjalla riittää yleispesuaineeksi. Uutta pintaa puhdistettaessa kannattaa kokeilla ensin sellaiseen kohtaan, joka ei näy ja mm. laattojen saumoja kannattaa pestä miedolla versiolla, jotta saumausaine ei kärsi.

Tuoksuna pellava. 1 litra.

Valmistaja: Le Père Pelletier
Tuotenumero: PCL45LIN