Gucci
Gucci

New Mags

Gucci

129,00 €

Tässä julkaisussa keskitytään Guccin muotitalon maailmaan ennnenäkemättömällä tavalla mm. aikaisemmin julkaisemattomien kuvien ja provokaatisten artikkelien näkökulmasta. Kirja on julkaistu samanaikaisesti Guccin Firenzen museon avajaisten kanssa juhlistamaan Guccin nousua yhdeksi maailman johtavista muotitaloista.

Kirjassa kerronnan kannalta on suuressa osassa Guccin materiaalien, mallistojen ja suuntauksien tutkiminen, sekä materiaalianalyysi. Näihin pureudutaan upeiden runway- ja mallistokuvien kautta.

Kirjan on editoinut Guccin luova johtaja Frida Giannini. Kirjassa esiintyy myös muotivaikuttajien Katie Grand, Peter Arnell, Rula Jebreal, Christopher Breward ja Stefano Micell, kommentteja ja artikkeleita.

Kirjan ulkoasun on suunnitellut Arnell ja jo siitä voi päätellä, että kirja on syväluotaava näkemys Guccin tunnistettavan tyylin ja identiteetin syntyyn ja kasvuun.

Guccin UNICEF yhteistyön kautta, kirjan painohetkellä Gucci on tehnyt 250 000 dollarin lahjoituksen tukeakseen UNICEFin Afrikan koulualoitteen tukemiseksi.

26x5x33cm. Paksuus 4,5cm.

Valmistaja: New Mags
Tuotenumero: RI1010