Tom Ford
Tom Ford
Tom Ford
Tom Ford

New Mags

Tom Ford

160,00 €

Tom Ford on urallaan noussut yhdeksi suurimmista muotivaikuttahista. Viimeisen vuosikymmenen aikana hän on nostanut Guccin hiipuvasta asustebrändistä yhdeksi seksikkäimmistä ja kiinnostavimmista muotitaloista. Hänen mallistonsa ovat nostaneet Guccin kysynnän monenkertaisiksi ja auttaneet muotitaloa saavuttamaan paikkansa luxusmuodin parissa.

Tom Ford yhdistää mallistoissaan katumuotia ja glamouria, jonka vuoksi mallistot ovat saaneet Hollywoodin muotivaikuttajat käyttäjikseen.

Kirjassa käsitellään Tom Fordin luomat mallistot Guccille ja Yves Saint Laurentille vuosina 1994-2004. Siinä esitellään vaate- ja asustemallistojen lisäksi Fordin kokonaisvaltaista näkemystä muotitalojen ulkoasusta lähtien markkinointiin asti.

Kirjan valokuvat ovat maailmankuulujen kuvaajien käsialaa. Heihin lukeutuu mm. Richard Avedon, Mario Testino, Steven Meisel, Helmut Newton, Herb Ritts, Terry Richardson, Craig McDean ja Todd Eberle. Kaikkia kuvia ei ole aikaisemmin julkaistu muissa formaateissa. Kirja on julkaistu samanaikaisesti Fordin Guccilta lähdön kanssa yhteistyössä Fordin kanssa hänen "perintönään" vuosistaan ikonisten mallitalon kanssa.

Kirja on pakattua tyylikkääseen säilytyskoteloon. Teksti on englanninkielinen.

37x28,5cm. Paksuus 5,5cm.

Valmistaja: New Mags
Tuotenumero: RI1007