New essentielle ovale - aloituspakkaus
New essentielle ovale - aloituspakkaus
New essentielle ovale - aloituspakkaus

Maison Berger

New essentielle ovale - aloituspakkaus

40,00 €

Ovaalinmuotoinen lamppu.

MAISON BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger keksi ja patentoi ainutlaatuisen katalyyttiteknologiaan perustuvan systeemin huoneilman puhdistamiseen sairaalan vuodeosastolla, virustautien tarttumisen ehkäisemiseksi.

MAISON BERGERin katalysaattori diffuusio systeemi hajottaa hienovaraisesti ilman epäpuhtauksia ja hajuja sekä raikastaa ainutlaatuisella tavalla huoneilman. Käyttämällä ilmanpuhdistus lampussa tuoksunestettä Maison Berger tarjoaa myös hurmaavan huonetuoksun. Tuoksut ovat ranskan johtavien parfymeerien luomia - nämä tuoksut tuovat sielun ja tyylin koteihin.

Aloituspakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset lampun käyttöönottoon. Pakkauksessa selkeät ohjeet myös suomenkielisenä. Lampun lisäksi pakkauksessa So Neutral -neutraalineste 250ml ja tuoksullinen neste. Tuoksullinen neste vaihtuu pakkauksissa.

HUOM! Maison Berger -lampuissa on sallittua käyttää ainoastaan Maison Berger nesteitä.

Suosittelemme ostamaan pakkauksen lisäksi erillisen neutraalinestepullon. Neutraalinestettä voi käyttää lampussa sellaisenaan tai sen avulla voi laimentaa tuoksullisia nesteitä.

250ml pullo riittää noin 26 x 20min käyttöön.

Valmistaja: Maison Berger
Tuotenumero: 004698