Pyykkietikka 500ml, aamukaste
Pyykkietikka 500ml, aamukaste

Le Père Pelletier

Pyykkietikka 500ml, aamukaste

14,90 €

Ekologista ja antiseptista ainetta käytetään pyykinpesussa huuhteluaineen tapaan, huuhteluaineen sijasta, pari-kolme korkillista koneelliseen.

Pyykkietikka tekee pyykistä ihanan pehmeää ja hyväntuoksuista. Se poistaa tekstiileistä pesuainejäämiä ja kirkastaa värejä. Hajunpoistajana pyykkietikka on aivan lyömätön, loistava apu kun pestään mm. urheilu- ja työvaatteita.

Pyykkietikka puhdistaa jokaisella käyttökerralla myös pesukonetta. Tuoksuissa on tuttuun tapaan valinnanvaraa ihanasta pionin tuoksusta, jasmiiniin ja miedompaan teehen asti - ja kaikkea siltä väliltä. Etikan tuoksu häviää tekstiileistä niiden kuivuttua.

Suihkepulloon laimennettu pyykkietikka on loistava siivousaine!

Rosteriset keittiökoneet, altaat, lasipinnat, peilit, laatat - kaikki puhdistuvat todella helposti. WC:n siivoamisessa laimennettu pyykkietikka on aivan omiaan, desinfioihan etikka. Kotiin jää siivouksen jälkeen mieto, hyvä tuoksu.

Laimennussuhde riippuu siitä miten tymäkkää ainetta tarvitaan, mutta sentti, pari etikkaa suihkepullon pohjalla riittää yleispesuaineeksi. Uutta pintaa puhdistettaessa kannattaa kokeilla ensin sellaiseen kohtaan, joka ei näy ja mm. laattojen saumoja kannattaa pestä miedolla versiolla, jotta saumausaine ei kärsi.

Tuoksuna aamukaste. 500ml

Valmistaja: Le Père Pelletier
Tuotenumero: PCL18BRMA