Toimitustavat

Toimitamme verkkokaupastamme tilatut tuotteet lähimpään Postin noutopisteeseen tai voit noutaa tuotteet myymälästämme osoitteessa Talmantie 341, 04240 Sipoo. Toimitus tuotteille on maksuton, kun tilauksen kokonaissumma on yli 100 euroa. Toimitusmaksua ei myöskään peritä, kun tuotteet noudetaan myymälästämme. Alle 100 euron tilauksissa toimitusmaksu on 4,90 euroa ja se lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

Toimitus Postin noutopisteeseen

Tilaus toimitetaan Postin kuljetuspalveluja käyttäen asiakasta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen tai asiakkaan itse valitsemaan noutopisteeseen. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää, riippuen toimitusosoitteen sijainnista ja tilauspäivästä. Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen, poislukien Ahvenanmaa. Tuotteen saapumisesta noudettavaksi, ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestitse.

Nouto myymälästämme

Voit noutaa tuotteet ilman toimitusmaksua suoraan myymälästämme. Myymälämme aukioloajat vaihtelevat sesongeittain. Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät Talmaskin kotisivuilta www.talmaski.fi. Tilausta noudettaessa myymälästämme, tulee asiakkaan näyttää tilausvahvistus joko sähköisessä muodossa mobiililaitteilla tai printattuna. Noutotilauksen voi maksaa tilausta tehdessä verkkokaupassamme tai tilausta noudettaessa myymälässämme. Maksuvälineiksi myymälässämme käyvät käteinen, pankkikortit sekä Visa- ja Mastercard luottokortit.

Lisätietoa toimitustavoistamme saat asiakaspalvelustamme puhelimitse +358 400 259 790, tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@talmashop.com