Vaihto ja palautus

Palautuksen ehdot

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus posti/matkahuoltopaketin tai noutotilauksen vastaanottohetkestä alkaen (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät, poislukien noutopäivä). Tuote on palautettava tai vaihdettava viimeistään 14. päivää seuraavana arkipäivänä. Eli jos 14. päivä on esimerkiksi lauantai, on tuote lähetettävä postitse tai tuotava noutomyymälään viimeistään maanantaina.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen huolella samalla tavalla kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen tuotetta menettämättä palautusoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.

Palautusoikeus ei koske tuotteita, joita on käytetty (esim. suksia, joilla on laskettu tai joihin on porattu siteet asiakkaan toivomuksesta tilausta tehdessä. Palautusoikeus ei koske Twintip- eikä vapaalaskusuksia, joihin on siteet poraamalla asiakkaan pyynnöstä asennettu, koska tuote ei ole enää meille myyntikelpoinen.

Palautettaessa tuote on myös palautettava mahdolliset tuotteen mukana saadut ilmaislahjat. Ilmaislahjoja ei voi vaihtaa. Ilmaislahjoja ei voi palauttaa, jos samalla ei palauteta varsinaista tilattua tuotetta.