New essentielle ronde -aloituspakkaus
New essentielle ronde -aloituspakkaus
New essentielle ronde -aloituspakkaus

Maison Berger

New essentielle ronde -aloituspakkaus

45,00 €

MAISON BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger keksi ja patentoi ainutlaatuisen katalyyttiteknologiaan perustuvan systeemin huoneilman puhdistamiseen sairaalan vuodeosastolla, virustautien tarttumisen ehkäisemiseksi.

MAISON BERGERin katalysaattori-diffuusiosysteemi hajottaa hienovaraisesti ilman epäpuhtauksia ja hajuja sekä raikastaa ainutlaatuisella tavalla huoneilman. Käyttämällä ilmanpuhdistuslampussa tuoksunestettä Maison Berger tarjoaa myös hurmaavan huonetuoksun. Tuoksut ovat Ranskan johtavien parfymeerien luomia - nämä tuoksut tuovat sielun ja tyylin koteihin.

Ronde -aloituspakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset lampun käyttöönottoon. Pakkauksessa on selkeät ohjeet myös suomeksi. Lampun lisäksi pakkauksessa Air Pur -neutraalineste (250ml) ja tuoksullinen neste (250ml). Tuoksullinen neste vaihtuu aloituspakkauksissa.

HUOM! Maison Berger -lampuissa on sallittua käyttää ainoastaan Maison Berger -tuotemerkin nesteitä.

Suosittelemme ostamaan aloituspakkauksen lisäksi erillisen neutraalinestepullon. Neutraalinestettä voi käyttää lampussa sellaisenaan tai sen avulla voi laimentaa tuoksullisia nesteitä. Uuden lampun käyttäminen tulee aloittaa neutraalinesteellä.

250ml pullo riittää noin 26 x 20min käyttöön.

Valmistaja: Maison Berger
Tuotenumero: 4691